VIDEO – " Mos je Baba Dimri " i tha një fëmij Hoxhë Ulvi Fejzullahut

Një ngjarje komike e tregon Hoxha nga lugina Ulvi Fejzullahu, gjegjësisht bëhet fjalë kur një fëmijë në aeroport i thotë hoxhës: A mos je ti Baba Dimri, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakErdogan në Twiter: Ejani të largohemi nga kjo e keqe e quajtur duhan
Artikulli vijuesFama, pozita dhe pasuria janë asgjë nëse…