VIDEO – Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën xhinët

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës ka të bëj me botën e xhinëve, temë kjo shumë e interesuar nga shikuesit në internet, pyetësi thotë: Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën xhinët?, për ta dëgjuar përgjigjen nga hoxha i nderuar Nesim Demiri klikoni më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=spQYeeXKhQU

Artikulli paraprak“Ekonomia shqiptare duhet të mbështetet tek investimet e huaja dhe rritja e eksporteve”
Artikulli vijuesShënimi i betejës së Çanakkalasë, pronarët prezantojnë oldtajmerët në Galipol