VIDEO: Organizimi i Haxhit, BFI me raport financiar

Sekretari i përgjithshëm i Bashkësise Fetare Islame të Maqedonisë, Irsal ef. Jakupi është prononcuar rreth organizimit të HAXHIT për vitin 2015, i cili po ashtu ishte edhe koordintator i gjitha aktiviteteve dhe organizimeve për në HAXH nga Republika e Maqedonisë

Me këtë rast, Jakupi bën një komparacion me Haxhin e vitit të kaluar, gjegjësisht vitit 2014 të cilin organizim, atëbotë e udhehiqte sekretari i shkarkuar paraprakisht nga BFI-ja, Afrim Tahiri.

Sipas analizës së prezantuar, rezulton që Bashkësisa Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë, sivjet për dallim nga viti i kaluar ka pasur të ardhura finaniare për 65 herë më tepër, pra diferenca funanciare mes viteve 2014 dhe 2015 është diametralisht e madhe.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni prononcimin e dhënë nga sekretari i përgjithshëm i Bashkësise Fetare Islame të Maqedonisë, Irsal ef. Jakupi

Artikulli paraprakRritje enorme e numrit te vdekshmërisë së foshnjave
Artikulli vijues“Furkan Ism” nga Shkupi solli tre vëllimet e “Fetva bashkëkohore” nga Jusuf el Kardavi