“Furkan Ism” nga Shkupi solli tre vëllimet e “Fetva bashkëkohore” nga Jusuf el Kardavi

Shtëpia botuese “Furkan ISM” nga Shkupi këtyre ditëve nxori nga botimi tre pjesët e librit “Fetva bashkëkohore” të dijetarit të mirënjohur Shejh Jusuf el Kardavizhurnal.mk

Jusuf el Kardavi njihet si njëri prej autoriteteve më të larta myslimane i cili ka pasur qëndrime kritike ndaj pushtetit të Mubarekut në Egjipt, Asadit në Siri dhe Gadafit në Libi.
Kardavi përmes “Fetva bashkëkohore” shqyrton shumë problematika që i brengosin muslimanët anekënd botës, e sidomos myslimanët shqiptar të Maqedonisë. Ai njihet me qëndrimet e tij mesatare dhe liberale dhe qëndrimet ekstreme kundër ekstremizmit.
Artikulli paraprakVIDEO: Organizimi i Haxhit, BFI me raport financiar
Artikulli vijuesJa çfarë thotë Hoxhë Ahmed Kalaja për Ballistin