VIDEO – Pse u zhduk Populli Latin

0
458

Hoxha i nderuar Ferid Selimi ka dhënë një koment tejet interesante dhe tërheqëse sa i përket zhdukjes së popujve, ai në këtë mini ligjeratë ka cituar një poet të lashtë, ndërkaq përgjigjen se pse u zhduk Populli Latin e gjeni në videon më poshtë: