VIDEO – Tre pyetjet në varr

0
345

Varri deshtëm apo nuk deshtëm të gjithë njerëzimin e pret, na pëlqeu apo nuk na pëlqeu ky realitet herët apo vonë do të realizohet, pas vdekjes kur i vdekuri futet në varr vijn dy engjujt dhe ia parashtrojnë tre pyetjet, për këtë çështje i është parashtruar pyetje hoxhës Abil Veseli, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: