Vitia shton gjobat për ndotësit e mjedisi

0
262

Komuna e Vitisë e shtyrë nga nevoja për një mbrojtje më të mirë të mjedisit si dhe me qëllim të harmonizimit të rregullores komunale për mjedis me ligjet në fuqi, ka iniciuar ndryshimin e rregullores komunale për mbrojte të mjedisit. Sipas rregullores së re  pos që është rritur shuma gjobave, për ata që bëjnë shkelje të udhëzimit administrative për mjedis parashihen edhe veprime tjera të komunës që kanë të bëjnë me ruajtjen e biodiversitetit  dhe   ambientit jetësor në territorin e komunës./koha/kohaislame