Vrasjet në North Carolina – Hoxhë Bedri Lika (VIDEO)

0
317

Hoxha i nderuar nga Shkupi Bedri Lika në hutben e fundit ka folur për një padrejtësi të madhe që po bëhet në botë, gjegjësisht bëri një paralel mes ndodhive në Paris dhe ndodhive në Karolinën Veriore, për më shum shikone videon: