Windows Phone 8 sjell operacione të përmirësuara në të njëjtën kohë

0
123

Të gjithë përdoruesit e Windows 8 e dinë se kryerja e proceseve në të njëjtën kohë nuk është eksperienca më e mirë që kanë.
Tashmë të gjitha aplikacionet janë të aktualizuara në Windows Phone 7.5 për të ofruar një proces më të mirë pune. Gjithsesi ka disa probleme, ku nëse e shtypni ikonën do ta nisi aplikacionin nga fillimi, dhe jo nga pika në të cilën e kishit ruajtur.
Ekzistojnë disa lajme të mira për këtë fushë pasi kjo sjellje po përmirësohet me Windows Phone 8 OS.
Ndërhyrja në aplikacion do t’iu çojë në pikën që e kishit lënë. Rritja e numrit të aplikacioneve të hapura në të njëjtën kohë, mund të tërheqë përdoruesit.
Nëse doni të shihni natyrën e sjelljes së hapjes së aplikacioneve vetë, hidhini një sy videos e cila zgjat 10 minuta.

(CIO Albanian)

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”http://www.youtube.com/embed/Cj-1bHcuFvg” frameborder=”0″ allowfullscreen]