Xhami e re në fsh, Glloboçicë të Kaçanikut

0
287

Sabri Bajgora

Sot me daten 25.09.2016, ishin pjesemarres ne perurimin e hapjes se Xhamise se re ne fsh, Glloboçice te Kacanikut. Ky objekt madheshtor, me plot te drejte shpresojme qe te jete vater e edukimit te shume brezave e gjeneratave si ne aspektin shpirteror ashtu edhe ne ate kombetar. Allahu i Madherishem i shperblefte te gjithe ata bamiresa te cilet ofruan ndihmen e tyre, qe ky objekt i mrekullueshem sot te jete i gatshem oer adhurimin e Krijuesit fuqiplote. Nje falenderim i vecante shkon per xhematin e Glloboçices.dhe mikepritjen e tyre, nderkohe i shprehim falenderim edhe kryetarit te KBI te Kacanikut, Florim ef. Nezirajt dhe imameve te tjere per respektin e treguar ndaj Nesh. Per hajr na qofte te gjitheve xhamia e re!