Zbulohet një krua nga shekulli XV para Teatrit Kombëtar

0
204

Zbulohet një krua para Teatrit Kombëtar i cili sipas llogaritjeve të para daton nga shekulli i 15-të.

Punimet në sheshin  “Ibrahim Rugova” kanë nxjerrë në pah këtë krua, i cili  pritet të rehabilitohet,  shpresojnë dy drejtorët, i Muzeut dhe ai i Arkeologjisë sipas të cilëve, kroi i zbuluar është simbol i Prishtinës./koha/kohaislame