Zëvendëskryeministri i Turqisë në vizitë dyditëshe në Kosovë

0
172

 

Në krye të një delegacioni, sot mbërrin në Kosovë në një vizitë dyditëshe zëvendëskryeministri i Turqisë Bekir Bozdag . Zyrtari i lartë turk do të takohet me homologët e tij kosovarë, Hajredin Kuçi dhe Edita Tahiri.

Zëvendëskryeministri turk do të marrë pjesë në promovimin e disa projekteve të restaurimit në Kosovë – Projekti i TIKA-s.

Pasdite zhvillohet edhe ceremonia e dorëzimit të çelësave të projektit të pesë ambulancave/koha/kohaislame