Zoti e krijoi njeri, por profesori anglez dëshiroi të jetonte si dhi dhe të hante bar

Thomas Thwaites, një studiues 34-vjeçar nga Londra, ka shpenzuar karrierën e tij duke hulumtuar dhinë, vitin e kaluar ai ndërtoi një proteze që i lejon atij të bredh në të katër këmbët, mu si dhi.

Ai e ka studiuar sjelljen e tyre, mësoi mënyrën e tyre të komunikimit dhe madje u përpoq për të krijuar një stomak artificial dhie për të ngrënë bar pa problem.

Ajo që është interesante, është se Qeveria Britaneze i financoj përpjekjet e tij, të cilat kulmuan në një udhëtim tre ditor në Alpet e Zvicrës, ku ai jetoj si një dhi, dhe kulloti kodrat bashkë me një tufë dhish.

Artikulli paraprakA e dini se Tiganët e shumë reklamuar nga janë të dëmshëm
Artikulli vijuesShenjat që e paralajmërojnë tradhtinë bashkëshortore dhe arsyet që e shkaktojnë