• Çka e Bëri Shejhun e nderuar Muhamed Arifi të qeshë !

• Çka e Bëri Shejhun e nderuar Muhamed Arifi të qeshë !

Në një Ligjeratë të tij thërret një djalë në telefon dhe i thotë:

”Shejh i nderuar unë jam penduar për atë që kam bërë me një vajzë më parë, mirëpo nuk mundem të harrojë, qfarë me këshilloni ?

Shejhu i thotë:

”Bëje këte dua e cila të bënë që të harrosh atë vajzë me emrin e Zotit:

“O Zot më bënë ne zemrën time Iman dhe në të shiquarit tim Iman dhe në të degjuarit tim Iman dhe në rrugen time Iman.”

Papritur djaloshi e ndërpreu Shejhun që ishe duke folur dhe i tha:

O Shejh !! Vajza që e dua une quhet Iman.

Dhe filloi Shejh Muhamed Arifi të qeshë, saqë s’mundej të ndalej së qeshuri…

Artikulli paraprakErdoğan: Organizatat terroriste nuk do ta përçajnë popullin
Artikulli vijuesHistoria e djalit që shihte harame