10 të vdekur në Maqedoni

0
170
​Policia e Velesit ka njoftuar se mbrëmë rreth orës 22.30 treni që ka qarkulluar në relacionin Veles-Shkup ka shkelur mbi 50 emigrantë dhe mendohet që ka shume të vdekur.
Disa media maqedonase thonë se numri i të vdekurve mund të jetë mbi 10 persona. Për shkak se vendi ku ka ndodhur tragjedia nuk është i kapshëm me automjete por vetëm me tren, është vështirsuar edhe ndihma ndaj të lënduarve./Shqipmedia