11 të vdekur në një aksident hekurudhor në Pakistan

0
239

Sipas përcaktimeve të para 11 vetë kanë humbur jetën në aksidentin hekurudhor që ka ndodhur në qytetin Karaçi të Pakistanit.

Aksidenti ndodhi si pasojë e përplasjes së dy trenave dhe shkaktoi 40 të plagosur.

Nga një aksident tjetër që kishte ndodhur në shtator në Pakistan kishin gjetur vdekjen 4 persona dhe ishin plagosur 93 të tjerë.