A do të rindërtohet këtë vit Xhamia e Ibrit, e rrënuar më 1999

0
242

Xhamia afër lumit Ibër ka ekzistuar që nga viti 1778, ndërsa është djegur nga forcat serbe dhe pastaj është rrafshuar me ekskavator më 2 maj të vitit 1999.Ne shpresojmë që ndërtimi i xhamisë do të behët në vitin 2015.

1425536 588804191249822 1162484795152407778 n10393777 588804091249832 1720866178734929863 n10897100 588803981249843 2024427841460068741 n

10897800 588804227916485 1271170690264601315 n10898141 588814617915446 8945563138194614975 n