A e dini se çfarë shkruante me një gazetë e Uzbekistanit në vitin 1952

Një gazetë e Uzbekistanit në numrin 22 të vitit 1952 shkruan:

Eshtë e pamundur që në një vend ta themelojmë dhe ta ndërtojmë komunizmin përderisa ne nuk shkatarrojmë perfundimisht Islamin.

Artikulli paraprakLexo çfarë thoshte politikani Françez në Algjeri
Artikulli vijuesJa çfarë thoshte një kohë Ben Gorion (ish kryeminister Israelit).