A kanë marre ata politikan që krekosen me taksat e qytetarëve që nga skamja migrojnë…

0
215

A kanë marre ata politikan që krekosen me taksat e qytetarëve që nga skamja migrojnë…

Sot vazhdimisht deputet dhe anëtar të qeverive të vendeve tona, lavdërohen me vizita, dhe lukse nëpër vend dhe nëpër cepe të ndryshme të botës. Dhe pa marre fare krenohen para qytetarëve të tyre të varfër.

Duke harruar se të gjitha ato shpenzime që nuk sjellin ndonjë dobi, por e dërrmojnë edhe më buxhetin e Kosovës, janë parat e taksave të qytetarëve të tyre, të cilët taksohen edhe në produktet më të domosdoshme, si buka, uji, energjia, mbeturinat dhe në gjithëçka tjetër.

Ky shkrim i nxitë nga reagimi i gazetarit Bekim Laçi

“Po thom, qysh sju vjen mare deputeteve shqiptare (Shqiperi, Maqedoni,Kosove) qe postojne fotografi nga Washingtoni, ku kane shku per “Mengjezin e Lutjes” ne te cilat shfaqen t’vesht mire, me frizura e tu bo qejf, ndersa votuesit e tyre ktu menxi e kalojne mujin, ndersa pikrisht me pare nga tatimet e fukarave kane shku atje. Delegacionin Kosovare po e amnestoj, se kur t’kthehen ne Kosove s’kan me pase votues t’cilve duhet me ju dhane llogari. Shkun krejt.
Edhe na lutmi ketu, ama per deputet me te hajrit.”