Adoleshenti Për Të Cilin Luftojnë Google Dhe Facebook

0
206
Edhe pse vetëm 15 vjet, australiani Ben Pasternak pas vetes ka një lojë të suksesshme për iPhone, agregati i rrjeteve sociale, kështu që nuk është çudi se gjigandët si Facebook dhe Google janë duke luftuar për të punësuar.
 
Ai është autori i lojës për iPhone Impossible Rush, që në gjashtë javët e para është shkarkuar më shumë se gjysmë milion herë. Lojën e ka bërë me një shok të tij, sepse, siç thotë ai, ishin mërzitur në shkollë, transmeton TetovaSot.
 
I riu gjeni më pas ka marrë pjesë në një garë për programerët në Silicon Valley, vetëm një nga tre të ftuarit jashtë SHBA-së i ka mahnitur jurinë me aplikacionin One, me të cilën i sjellë të gjitha të dhënat nga rrjetet sociale që i ndiqni.
 
“Facebook” e ka thirrur për të vizituar selinë në Kaliforni, dhe një nënpresident i “Google” ka thirrur Ben-in për shkuar në kampus e tyre dhe të qëndrojë për aq kohë sa ai dëshiron.kohaislame