Aeroplani Shtutgard-Prishtinë merr flakë

Aeroplani i linjes Shtuttgard-Prishtinë që kishte brenda plot kosovarë ka marrë flakë gjatë fluturimit.

Më pas është ndaluar në Slloveni.

Sipas raportimeve, lëndime ka marrë vetëm piloti.

Artikulli paraprakKjo është kompania kosovare që po mashtron mërgimtarët më bileta në Zvicër
Artikulli vijuesÇfarë është lajmi i rremë, dhe si mund ta shmangim atë?