Ahmeti: Institucionet të reagojnë për përgjimet e fundit të shpërndara në internet

0
267

“Të mos vijmë në një situatë që vet ta marrim drejtësinë në duart tona, sepse atëherë vetëm Zoti e di se çfarë mund të ndodhë”, ka paralajmëruar, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti nëse institucionet menjëherë nuk i largojnë bisedat private nga përgjimet e paligjshme të publikuara në “Youtube”, rrjetet sociale dhe portalet, dhe nëse nuk i dënon personat që qëndrojnë pas këtyre inçizimeve, shkruan “Dnevnik”.

BDI ka paralajmëruar se do të paraqesë padi penale për personat që qëndrojnë pas përgjimeve të publikuara ditëve të fundit.