Akademik Nexhat Daci thur vargje për Prof.Dr Shefqet Krasniqin (VIDEO)

Akademik Nexhat Daci thur vargje për Prof.Dr Shefqet Krasniqin (VIDEO)

 

Artikulli paraprak“Mësoni të jeni shtet dhe më pas hidhni fjalë ndaj Turqisë”
Artikulli vijuesSiri, rinisin bombardimet e rënda nga avionët rusë