Alma Lama u bashkohet mediave Serbe kundër GOLD AG

0
191

Një ndër Islamofobet më të ashpra shqiptare Alma Lama edhe njëher ka treguar fjalë fyese dhe nënçmuese ndajreperit Gold AG, është interesante qysh ajo hyn me një valle me mediat serbe që këto dit sulmojn reperin preshevar.