Analisti kuvajtian Abdullah Nefisi: Aleanca Turko-saudite

0
250

Analisti kuvajtian Abdullah Nefisi: “Zgjedhja më e mirë është aleanca turko-saudite që do të çojë në një lindje të mesme të re në forme dhe përmbajtje.”