Android 4.1 Premium Suite vjen në Galaxy Note 10.1

0
207

Samsung ka filluar tashmë lansimin e sistemit të ri operativ Jelly Bean 4.1 për Galaxy Note 10.1, në disa shtete të ndryshme të botës.
Ndërsa tani, Samsung ka bërë të ditur për përdoruesit e Galaxy Note 10.1 që Jelly Bean do të dal me disa tipare të reja në të cilat përfshihet edhe Premium Suite.

Video shfaq disa nga tiparet e Premium Suite që do të jenë të gatshme në Galaxy Note 10.1, duke përfshirë funskionet e Multi Windows, Air View etj.

Më shumë detaje rreth Premium Suite për Galaxy Note 10.1 dhe Android Jelly Bean 4.1 mund të gjeni në ueb faqen e Samsung.