Anketa e fundit: BESA shumë afër BDI-së (DOKUMENT)

Lëvizja Besa jo vetëm që konfirmohet si parti e dytë në bllokun politik shqiptar, por edhe diferenca e BDI-së po shkrihet dhe tashmë është minimale. Ky është rezultati i anketës së fundit të Institutit për Hulumtimin e Politikave dhe Qeverisjes së Mirë (IHPQM) të publikuar sot. Sipas kësaj ankete, BDI është akoma në krye me 13.4%, por dallimi ndaj Lëvizjes Besa tashmë është vetëm 3%. Me 10.2% Besa është bindshëm në vend të dytë, përpara PDSH-së me 6.3% dhe LR PDSH-së e cila ka rejting prej 5%.

Pyetje
Për cilën parti politike do votoni nëse mbahen zgjedhjet me 11 Dhjetor të vitit 2016?

Artikulli paraprakMajlinda Kelmendi "Lexoj Kuran çdo natë"
Artikulli vijuesLG G6 nuk do të jetë smartfon modular