Arbën Xhaferi në gjendje të rëndë shëndetësore

0
204

Ish kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare dhe kryetar i kuvendit të përgjithshëm Arbën Xhaferi është gjetur në gjendje kome në banesën e tij gjatë ditës së djeshme që gjendet në qendër të Tetovës dhe menjëherë është dërguar në Spitalin Klinik të Shkupit ku i është dhënë ndihma e parë, njofton Tv Koha Tetovë.

Mjekët bëjnë përpjekje për shpëtimin e tij ndërsa akoma gjendja shëndetësore e tij është në rrezik për jetë.
Kohëve të fundit Xhaferi vuante nga sëmundja e Parkinsonit, që ishte shkak për largimin nga marrja me politikë aktive ndërsa kohëve të fundit ai më shumë merrei me shkrime autoriale./kohaislame