Arrestohet Rabini për dhunime seksuale

Rabini Eliezer Berland, udhëheqësi i komuniteti Shuvu Banim, është ekstraduar nga Afrika Jugore dhe u arrestuar pasi zbriti në Izrael sot, pasi ekziston dyshimit për pjesëmarrje në dhunime seksuale dhe ngacmime ka thënë Policia Izraelite.
Shumë përkrahës të Berland, po pritnin jashtë aeroportit për kur polica e arrestoi Berland.

2267671686

Ai ishte larguar para tre vitesh, megjithëse ai ishte i akuzuar për krime seksuale ndaj grave, në emër të komunitetit të tij./KohaIslame

Artikulli paraprakTop Gjenerali i Izraelit: Aq sa është Erdogan në Fuqi, Izraeli do të ketë probleme
Artikulli vijuesPse Mursi dështoi dhe Erdogan pati sukses?