Top Gjenerali i Izraelit: Aq sa është Erdogan në Fuqi, Izraeli do të ketë probleme

0
3215

“Për aq sa Turqia udhëhiqet nga një parti me orientim Islamist, nga një udhëheqës kundërshtues si Erodgan, e aq gjatë sa është kjo situatë – ne mund të presim problem dhe sfida” tha Maj.Gen. Yair Goland në konferencën e “Sfidat e tanishme të IDF-së” në Universitetin Bar-Ilan.

Megjithëse Izraeli i ka kërkuar falje Turqisë dhe ka dhënë dëmshpërblim për atë që ndodhi më Mavi Marma në vitin 2010. Ajo mbetet një kujtesë historike, ku Izraeli i ka hapur vetes shumë probleme transmeton Haaretz./KohaIslame