Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka ndarë çmimet vjetore në gazetari.

0
211

Për storien më mirë në kulturë janë shpërblyer gazetarja Kaltria Rexhepi nga BIRN dhe Shaban Maxharraj.

Për storien më të mirë ekonomi-sociale, është shpërblyer gazetari Liridon Llapashtica nga gazeta Zëri.
Për reportazhin më të mirë, Serbeze Haxhiaj nga RTK Radio.
Ndërsa atë në sport, çmimi është ndarë për Valon Konushevcin dhe Moral Pozhegu nga gazeta Zëri.
Çmimin për fotografi/kamerë e ka fituar kameramani i RTK-së, Mumin Jashari.
Gazetari i vitit u zgjedh Vehbi Kajtazi nga e përditshmja Koha Ditore.