Avionët që kishin planifikuar uljen në Bruksel do të përdorin aeroportet në Holandë

Mësohet se avionët të cilët ishin të planifikuar të uleshin në aeroportin “Zaventem”, janë drejtuar për tu ulur në Holandë për shkak të shpërthimeve të ndodhura në kryeqytetin e Belgjikës, në Bruksel, raporton Anadolu Agency (AA).

Televizioni shtetëror i Holandës, NOS, njoftoi se për avionët që janë drejtuar nga Brukseli janë rezervuar pistat e aeroporteve Schiphol në Amsterdam dhe aeroportet Aachen/Maastricht në Maastricht.

Njoftohet se në këtë kuadër në dy aeroportet kanë zbritur rreth 30 avionë.

Ndërkohë janë rritur edhe masat e sigurisë në linjat hekurudhore të cilat shkojnë nga Holanda në Belgjikë, niveli i kërcënimit terrorist në vend nuk është ndërruar.

Artikulli paraprakJa çfarë thotë Davutogllu për sulmet në Bruksel
Artikulli vijues“Shpërthimet në Bruksel”, nuk ka informata për persona të lënduar nga Maqedonia