Babai i Dijamantit del në vendin ku ia vranë djalin [foto]

0
1418

I ati i Dijamant Zabërgjes ka dalë në vendin ku iu vra djali dje në Munich.

Ai ka marrë disa lule në dorë dhe fotografinë e Dijamantit, transmeton Koha.

Fotografitë janë shpërndarë gjithandej në rrjete sociale dhe në agjenci ndërkombëtare të lajmeve.

20160723113330223 20160723113339623 20160723113347530