Babai monstër, incest me dy vajzat

0
247

Vajzë 25-vjeçare ka denoncuar të atin për incest në komisariatin e policisë së Tropojës.

 

Kallëzimi është kryer pas një konflikti në familje dhe është arrestuar 50-vjeçari.

 

G.A, 25 vjeç ka denoncuar të atin pasi vite më parë ai kishte kryer marrëdhënie seksuale me të dhe të njëjtën gjë po tentonte të bënte tani me të motrën 13-vjeçare.

 

Denoncimi është bërë dy ditë më parë dhe familja ishte banore në një fshat të Tropojës.

 

Pasi babai monstër kishte abuzuar për vite me radhë me vajzën e madhe tani po bënte të njëjtën gjë me vajzën e vogël.

 

Ai kishte tentuar të kryente marrëdhënie seksuale me vajzën e tij 13-vjeçare por motra e madhe dhe nëna e vajzës e kishin ndaluar dhe më pas kishin kryer denoncimin.

 

I akuzuari hodhi poshtë akuzat duke thënë se ato po tentojnë t’a largojnë nga shtëpia.