Banorët e Kosovës të pakënaqur me drejtimin politik dhe ekonomik

0
212

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara publikoi sot një raport të mbështetur mbi mendimet e qytetarëve të Kosovës lidhur me gjendjen në vend. Sipas raportit, shumica e qytetarëve janë shprehur të pakënaqur me orientimin politik të Kosovës, ndërsa shkalla e pakënaqësisë është edhe më e lartë për orientimin ekonomik të vendit.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Q1JbfmhR4Eg” frameborder=”0″ allowfullscreen]