Bekir Halimi: Këshilla me plot zemër për maturantat

Ju sjellim disa këshilla tejet të rëndësishme për gjeneratën e cila tashmë përfundon vitin shkollor, dhe merr statusin e maturantit. Kjo fazë shoqërohet me shumë ndryshime dhe shpesh edhe me devijime.
Këshillat e përzemërta nga Hoxhë Bekir Halimi, mund të ofrojnë ndikim dhe dobi të shumta për ta, prindërit dhe familjarët e tyre. Gjithashtu këto këshilla u bëjnë dobi atyre që e kanë kaluar këtë fazë dhe atyre që do të vijnë më vonë. 

Ndërsa ligjëratën e plotë mund ta ndiqni këtu:

Artikulli paraprakAhmed Kalaja: Rikujton tifozët e Tiranës dhe Partizanit
Artikulli vijuesGjyshja e Obamës kreu Umrën këto ditë