Brenda 10 viteve, aeroplanët do t’i japin pasagjerëve pamje panoramike të qiellit.

0
192

The Center for Process Innovation, një kompani teknologjike britanike, mendojnë se ata kanë zbuluar një hap tjetër  të madh në transportin e aviacionit. Ata duan t’i heqin dritaret e pasagjerëve dhe t’i zëvendësojnë me “OLED” ekrane me prekje që shtrihen në gjatësinë e aeroplanit duke dhënë pamje nga jashtë përmes kamerave jashtë aeroplanit. Teknologjia ka kritikët e saj, por , disa janë të shqetësuar në lidhje me ndotjen brenda kabinës, dhe pamjet panoramike ndoshta nuk do ti ndihmojnë  atyre që kanë frikë fluturimin.

windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-3windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-2windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-4windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-5

SHIKOJENI VIDEON