Brovina: Nuk e kam parë kush e ka hedhur gazin lotsjellës

0
266

Në gjykimin kundër katër deputetëve të Vetëvendosjes po dëshmon deputetja Flora Brovina.

Ajo gjatë dëshmisë ka thënë se nuk ka besuar që ka mundur të hidhet gaz lotsjellës.

Brovina tha se ka menduar që është gaz koncertesh dhe jo gaz lotsjellës.

Ajo ka thënë se nuk e ka parë kush e ka hedhur gazin, por Albin Kurti ka qenë duke folur dhe duke kundërshtuar debatin. Seanca është duke vazhduar.