Bujar Nishani më 30-31 gusht viziton Kosovën

0
204

Pesidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, do të do të vizitojë Kosovën më 30 dhe 31 gusht.

Gjatë vizitës së tij të parë zyrtare si president, Nishani do të takohet me autoritetet kosovare, duke filluar nga presidentja Atifete Jahjaga, kryeministri Hashim Thaçi, kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe përfaqësues të tjerë të institucioneve kosovare si dhe me përfaqësues të opozitës.

Bujar Nishani në kuadër të kësaj vizite, më 30 gusht do t’u drejtohet deputetëve të Kuvendit të Kosovës, në seancën solemne. /koha/kohaislame