Nëse ky numër ju thërret në Viber, mos u lajmëroni assesi

0
Keni marrë ndonjëherë thirrje nga ky numër misterioz në Viber? Nëse po, ju këshillojmë të mos lajmëroheni, por lëreni të ndalet thirrja. Që një kohë...

Cili është dallimi mes organikes dhe inorganikes?

0
Komponimet organike përmbajnë karbon në strukturën e tyre dhe komponimet inorganike nuk kanë molekula të karbonit. Përkufizimet e komponimeve organike dhe inorganike Një përbërje organike i...

Cikli i Ujit

0
Cikli i ujit, i cili njihet edhe si cikli hidrologjik ose cikli hidrologjik, i referohet lëvizjes së pafundme të ujit nën, mbi ose mbi...

Shkencëtarët vërtetojnë hadithin e Pejgamberit mbi plakjen

Shkencëtarët e kanë konfirmuar se, për të qenë fundi i jetës njerëzore i natyrshëm, plakja është mënyra më e mirë. Përndryshe, çdo tentim për...

Ky është kodi që hap çdo telefon (Foto)

0
Ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni qasje në informacionet e fshehura të iPhone, aq sa edhe të mund të...

Shkenca shpjegon përse është e ndaluar të vetmohemi me një femër

Përse Allahu i Madhëruar e ndaloi shikimin në femrat e huaja? Përse i Dërguari i Allahut e ndaloi vetminë me një femër të huaj? Ç‘urtësi...

Mrekullit e All-llahut në duart tona; Fshehtësia e vijave të dorës

  A nuk e ke pyetur vetën asnjëherë më parë se cila është fshehtësia e vijave në dorën tënde?! Shikoje dorën tënde të djathë, çfarë po...

Cili është ndryshimi midis pandemisë dhe epidemisë?

0
Megjithëse ato përdoren ndonjëherë në mënyrë të ndërsjellë, ekziston një dallim midis pandemisë dhe epidemisë. Kur ka një shpërthim të sëmundjes, gjëja më shqetësuese është...

Pse Allahu në Kuran thotë se duhet dhënë gji dy vjet të plota?

Abduldaem Al-Kaheel Në Kuranin Fisnik thuhet: “Nënat, ato që duan ta plotësojnë gjidhënien, janë të obliguara t’u japin gji fëmijëve të vet dy vjet të plota....

Mjekësia profetike: Ja pse u ndalua fryerja në ushqimin e nxehtë

Kjo është një praktikë e zakonshme të cilën e përdorin shumë njerëz, e sidomos fëmijët. Ne e dimë se i Dërguari i Allahut s.a.v.s....