Si duhet te vozitet një makinë me marsh automatik?

0
Të ngisni makinë me marsh automatik natyrisht se është diçka krejt ndryshe nga ajo manuale. Makina me marsh automatik nuk ka nevojë për fraksion...

Kamioni i Volvos që shpenzon pak dhe i pa zhurmshëm në qytet

0
Kur është fjala për kamionët, mendimi i parë na shkon tek Volvo. Pas kamionit të saj të shpejtë, tani është koha të shikojmë të...

Vetura që i kaloi afër 5 milion kilometra

0
Volvo P18000 kupe, me pronar Irv Gordon tashmë është një legjendë. E certifikuar nga Libri i Ginisit për rekordet botërore si vetura me km...

VETURA QË FLUTURON

0
Inxhinieri sllovak Stefan Klein ka dizajnuar veturën që fluturon dhe të cilës ia ka lënë emrin Aeromobil. Ai shpreson se makina që ai zbuloi do...

Si ndizet vetura me të shtyer?

0
Ka një moment në jetën tuaj, kur ju do të përfundoni me një veturë që nuk do të ndizet. Menyra e mirë është të...

Si t’i parandaloni vjedhjet në veturë?

0
Çdonjëri e din se vjedhja është një akt i shëmtuar, mirëpo kjo nuk është parandalim për ata që e kanë shndërruar në zakon ose...

Këshilla për të blerë një makinë të përdorur

0
Nëse keni vendosur të blini një makinë të përdorur, keni marrë një vendim të mençur. Mund të gjeni një makinë pothuajse aq të mirë...

10 fakte që nuk i dini për Ferrari

0
Enzo Ferrari, themeluesi i një prej emrave më të njohur në industrinë e automobilizmit e nisi karrierën si pilot i garave të shpejtësisë në...

Si ndezet vetura në mëngjesin e ftohtë?

0
Nese temperatura bie nen zero gjate nates, ju mund te hasni ne veshtiresi ta ndizni makinen tuaj. Nese jetoni ne vende ku gjate dimrit...