Ja çfarë i ndodh profilit tuaj në Facebook nëse ju vdisni…

0
Nëse vdisni, një prej shumë gjërave të tjera që mund të lini mbrapa në këtë jetë është edhe llogaria juaj në Facebook. Facebook raportohet se,...

Kujdes, ju po e mbushni gabimisht telefonin tuaj!

0
Duhet të pranojmë që bateria dhe kohëzgjatja e saj përbëjnë një kriter të rëndësishëm në momentin kur duam të blejmë një pajisje të re...

iPhone ka një tastierë sekrete të cilën askush nuk e ka zbuluar deri tani!

0
Si duket, Apple ka dizajnuar një tastierë për përdorim me një dorë në iOS dhe askush nuk e ka zbuluar deri më tani. Zbulimi është...

Ekspertёt zbulojnë probleme tek sistemi i sigurisë së kompjuterëve dhe smartfonëve

0
Kompjuterё, smartfonё apo servera kanё nё mbarё botёn mikroprocesorё. Dega e teknologjisё po punon me intensitet pёr t'i bёrё mё tё sigurtё kompjuterёt, smartfonёt...

Të varur nga përdorimi i telefonave të mençur dhe internetit

0
https://www.youtube.com/watch?v=bBJBCPIosFc Telefonat e mençur dhe interneti konsiderohen domosdoshmëri e kohës. Arritjet e reja teknologjike kanë krijuar varësi sidomos te të rinjtë. Disa të rinj të...

Nëse e fshini këtë aplikacion në iPhone, do të zgjasni jetën e baterisë për...

0
Nëse ju fshini një aplikacion në iPhone, do të zgjasni jetën e baterisë për 15%. Për fat të keq, nëse jeni duke pritur që të...

15 gjëra që nuk e keni ditur se mund t’i bëni me ‘Messenger’

0
Më shumë se 900 milionë njerëz përdorin Messenger, produktin e bisedave të Facebook, çdo muaj. Për ti bërë njerëzit që të kthehen sërish, kompania ka...

Çka është ZIP Kodi?

0
ZIP qëndron për Planin e Përmirësimit të Zonës dhe është një formë e kodit postar që përdoret që nga viti 1963 Kodi ZIP është një...

Pse njerëzit përpara nuk buzëqeshnin kur dilnin në foto?

0
Secili nga ne ka parë foto të vjetra, ku prindërit apo gjyshërit tonë nuk ishin të buzëqeshur kur dilnin në foto. Disa mendojnë për...

Si mund të mësoni dhe përfitoni njohurit e reja falas, nga 37 faqe në...

0
Padyshim, përfitimi i njohurive të reja kërkon investime në shkolla dhe kurse të ndryshme. Secila nga këto investime ka një kosto e cila ka...