U lansua aplikacioni më atraktiv për musliman "Muslim Daily Treasure"

0
U lansua verzioni final i aplikacionit "Muslim Daily Treasure" Thesari Ditor për Muslimanin.Një ndër aplikacionet më atraktive në platformën Android dhe prej atyrë më...

Rrjet i ri në mur ?

0
Kompania japoneze Planex Communications paraqiti ruterin interesant pa tela për ata që kanë në dispozicion hapësirë të kufizuar jetese ose pune. Pajisja me emërtim...

Zbulim në Britanine e Madhe, shpikja e celularit daton në vitin 1922

0
Londër, Britani e madhe, 28 Maj NOA - Shpikja e telefonit celular mund të lidhet me vitin 1922 dhe kjo pasi është parë përdorimi...

Mbi 30 milionë telefona me NFC

0
Vitin e kaluar shumë telefona të mençur mobil të cilët mbështesin teknologjinë e pagesave mobile, NFC, janë lansuar në treg, dhe tani një raport...

Çka është ZIP Kodi?

0
ZIP qëndron për Planin e Përmirësimit të Zonës dhe është një formë e kodit postar që përdoret që nga viti 1963 Kodi ZIP është një...

Televizor 3D pa syze

0
Gjiganti i teknologjisë, Dolby, në bashkëpunim me Philips, brenda një viti planifikon ta nxjerrë në treg një televizor mjaft të përparuar 3D, i cili...

Siguria e rrjetit të Wi-Fi të shtëpisë suaj

0
A është i sigurt rrjeti juaj wireless në shtëpi? Këtë pyetje duhet t’ia bëni gjithmonë vetes, pasi rrjetet e pasigurta i lejojnë komshinjtë apo...

Shiko se si qelizat e bardha të gjakut sulmojnë një krimb parazit (Video)

0
Qelizat e bardha të gjakut sulmojnë një krimb parazit. Bakteret duke u gjuajtur poshtë brenda venave tuaja. Në këtë video, të prodhuar në bashkëpunim me...

Microsoft heqë Gadgets nga Windows 8

0
Tetorin e kaluar, Gadgets të Windows u menduan se do të ishin të pranishme edhe në Windows 8, kur Microsoft bëri prezantimin e vet...

Disa arsye pse fëmijët tuaj të vegjël nuk duhet t’i lini të kenë kontakt...

0
Përdorimi i teknologjisë është kthyer në një veprimtari thuajse jetike për të gjithë, qofshin këta të rritur a të vegjël. Por kur bëhet fjalë...