Sunday, November 27, 2022

Një lidhje bashkëshortore mund të jetojë edhe pa dashurinë

0
Dashuria midis bashkëshortëve është aq e natyrshme, sa nuk është nevoja që të urdhërohet fetarisht apo të kërkohet nga feja një urdhër i tillë,...

Mos e urre gruan tënde

0
Sjellja e mirë me gruan Nga Ebu Hurejrah – Allahu qoftë i kënaqur me të – përcillet se ka thënë: I Dërguari i Allahut –...

A e di çdo të thotë të dashurosh?

0
Selman Aude Konferenca e dashurisë, është një mexhlis i lezetshëm. Numri i pjesëmarrësve real në të, është 693, kurse prezenca dyfishi. Shtresa; Të rinj nga të gjithë...

Zgjidhe gruan tënde, mos e neglizho këtë çështje

0
Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!) thotë: Është detyrë që për martëse të zgjidhen bashkëshortë të devotshëm e që janë të kapur në fenë...

Muaj mjalti pafund

0
I ftuar: Salih El-Barudi Studiues i marrëdhënieve familjare. Prezantues i programit “Pëshpëritje e zëshme” dhe i programit “Lumturia kthehet sërish”. Trajnues i shumë kurseve dhe...

5 fjali që duhet tia thuash bashkëshortes tënde

0
Për bashkëshorten tënde Nëse është e heshtur, pyete se çfarë e shqetëson Nëse të shpërfill mësoi interesimin për ty Nëse e sheh në gjendje jo të mirë...

Martohu që të shpëtosh nga veset e liga

0
“Ato (bashkëshortet) janë petk për ju e ju jeni petk për ato.” (El-Bekare: 187) A mund të ketë njeri që ska nevojë për rroba?! Atëherë si...

Si ta lumturojë gruaja burrin e saj?

0
Prej cilësive të gruas së mirë, është që ajo ta gëzojë/lumturojë burrin e saj kur ai e sheh atë, në pamjen (fytyrën) e saj,...

Cili është ilaçi për dashurinë e zjarrtë

0
“Nese dikush pyet: “Cili eshte ilaci per dashurine e zjarrte qe ndodh me shikimin e pare?” Themi: “Ilaci eshte që ta largoje shikimin, sepse hedhja e...

8 porosi Profetike se si duhet të sillesh me gruan tënde

0
Falenderimi i takon Allahut, paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi vulen e profetve Muhamedin, mbi familjen e tij dhe te gjithe ata qe...