Hapi 4 për një imazh më të mirë për veten: Nuk u shmangem problemeve,...

Zgjidhja e vështirësive është më e suksesshme atëherë kur fokusohemi në problem dhe mundohemi ta tejkalojmë atë. Më pak i suksesshëm është në rastin...

Hapi 3 për një imazh më të mirë për veten: Bashkëpunoj me të tjerët,...

Kam Shokë / Miq / Mikun mund ta lusë për ndihmë por gjithashtu edhe unë jam i gatshëm t’i ndihmoj atij. Nëse kam shokë e...

Hapi 2 për një imazh më të mirë për veten: I parashtroj qëllimet dhe...

I njoh objektivat e mia se çka dëshiroj të arrijë në jetë dhe i parashtroj qëllimet Pse? Sepse qëllimit tim i kushtoj shumë kohë, vëmendje...

Hapi 1 për një imazh më të mirë për veten: Unë e respektoj dhe e...

Hapi 1 për një vet-imazh më të mirë: Unë e respektoj dhe e pranoj vetveten Nuk krahasohem me të tjerët në dëmin tim Tringa mendon shumë për...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...