Fshatari me këpucët e vjetra (tregim emocional)

0
Me një rast, mësuesi dhe nxënësit e tij po kalonin pranë një fushe ku një fshatar po punonte arën. Këpucët e vjetra i kishte...

Letra e Imam Shaffiut dërguar Imam Ahmedit

0
Letra e Imam Shaffiut dërguar Imam Ahmedit Imam Ahmedi (All-llahu e mëshiroftë!) ka thënë: “Shaffiu më ka dërguar një letër në të cilën shkruante: “Unë e...

Ishte një djalë keqbërës i cili nuk e respektonte nënën e tij!

0
Ishte një djalë keqbërës i cili nuk e respektonte nënën e tij dhe e konsideronte si barrë për të. Një ditë mori nënën, e vendosi...

I dënuar me vdekje, por dëshira e tij e fundit i trondit të gjithë..

0
Një i dënuar me vdekje në pritje të ekzekutimit, kërkoi si dëshirë të fundit një laps dhe një letër. Pasi shkruajti për disa minuta,...

GURIT I NXIRRET FYTYRA ME DY TË RËNA, PO BURRIT ËSHTË VËSHTIRË

0
GURIT I NXIRRET FYTYRA ME DY TË RËNA, PO BURRIT ËSHTË VËSHTIRË I kishte goditur njëri do mjeshtër për t’ia ndërtuar shtëpinë me gur të...

Ngjarje prekëse rreth një sexhdeje në Siri

0
Një grup të rinjsh nga Ehli Sunneti u kapën në Siri nga ana e  ushtrisë kriminele të Bashar el-Asadit. Të rinjtë i detyronin që të...

Shkon i dehur në xhami, fal namazin e parë në jetë dhe vdes në...

0
Gazetari egjiptian, Ahmed Mansour, kishte mysafir në emisionin e tij një shejh egjiptian i cili tregoi një rrëfim shumë prekës i cili e bëri...

Rrëfimi për profetin Xherxhis

0
Në kohën e Xherxhisit, njërit prej pejgambereve të Beni Israilëve, jetonte një mbret arrogant i cili kishte bërë shumë shkatërrim dhe popullin e tij...

Rrëfimi mbi të dërguarin e Zotit, Salihun a.s.

0
Idriz Teufik Të kujtojmë se sa herë jemi lutur për diçka, me zotim se do të bejmë shumë vepra të mira si shenjë falënderimi, por...

Mendo dy herë

0
Përderisa ajo priste ajo e bleu një libër dhe një pako me biskota që ta kaloj më shpejt kohën. Ajo shikoi që të ulej...