Kjo është një foto e vërtetë, e shkrepur në Damask të Sirisë në vitin...

0
Kjo është një foto e vërtetë, e shkrepur në Damask të Sirisë në vitin 1889. Në foto shihet një shkurtabiq i krishterë me emrin Sameer....

Nuk do të hyj në xhehenem ai, tek i cili gjendet këto tre gjëra

0
Transmetohet se i Dërguari i Allahut s.a.v.s ka premtuar se nuk do të hyj në xhehenem ai që i vepron këto tre vepra: 1. Përkushtimi...

Emra Musliman për djem

0
Abdullah (ar) adhurues i Zotit Abdulatif (ar) adhurues i Zotit (ledhatues) Abdulaziz (ar) adhurues i Zotit Fuqiplote Abdulbaki (ar) adhurues i Zotit te perhershem Abdulfetah (ar) adhurues i...

Ku përfundojnë shpirtrat e kafshëve dhe shpendëve pas ngordhjes së tyre? A është meleku...

0
Ku përfundojnë shpirtrat e kafshëve dhe shpendëve pas ngordhjes së tyre? A është meleku i vdekjes ai që merr shpirtrat e tyre? Së pari: Allahu i...

Çfarë ndodh kur thyhet pasqyra?

0
Thyerja e pasqyrës A ndikon thyerja e pasqyrës në aktivitetin tonë për mbarë apo ters? Çdo musliman/e duhet të jetë i bindur dhe i sigurtë se...

Shejtani futet në zemra në gjashtë mënyra

0
Shejtani futet në zemra në gjashtë mënyra Es-Selamu Alejkum Ue Rahmetullahi Ue Berekatuhu   Janë gjashtë rrugë apo mënyra për t'u futur Iblisi (shejtani) në zemrën...

3 shenjat që tregon se po të afrohet vdekja

0
Thuhet se njërit nga Pejgamberëve meleku i vdekjes i kishte premtuar se do ta paraljmërojë me dy ose tre delegatë. Kur i kishte ardhur Exheli,...

Çfarë thotë Qendra Rekreative në Holandë për namazin?

0
Dobitë e Namazit Qendra Rekreative në Holandë u ka rekomanduar njerëzve që t'i bëjnë këto ushtrime tri herë në ditë nga 10 minuta ashtu që...

“Shkencëtarët” u takuan për të zbuluar një “gabim” në Kur’an

0
“Shkencëtarët” u takuan për të zbuluar një “gabim” në Kur’an Shkencëtarët e perëndimit u takuan, për të zbuluar një “gabim” në Kur’an !!! “Deri atëherë kur...

Sipas veprës edhe shpërblimi (mbi zinanë)

0
Sipas veprës edhe shpërblimi (mbi zinanë) All-llahu, subhanehu ve teala, ka treguar se rruga e zinasë është rruga më e keqe, andaj edhe ka thënë: وَلا...