Sunday, September 19, 2021

2 mënyrat se si i mashtron shejtani besimtarët

0
Mbreti i jobesimtarëve u thotë ushtarëve te vet; ‘’Ngrihuni drejt shtegut të gjuhës, sepse ai është shtegu më i madh dhe garancia e...

A je ti nga njerëzit e devotshëm?

0
Një njeri pyeti një dijetar: “A jam unë nga njerëzit e devotshëm?” Dijetari i tha: “ Nëse lutesh për prindërit e tu, atëherë ti je...

Masha-Allah – Vërtet një pamje mbreslënse (FOTO)

0
Masha-Allah Vertet nje pamje mbreslense, Allahu na ndriqoft , udhen per ne Xhenetin e Tij (Amin)

Rrëfimi i skocezit që pranoi Islamin pa takuar kurrë një musliman

0
Si mundet që një burrë në moshën e mesme, i bardhë, skocez që jeton në bjeshkët skoceze të bëhet musliman-sidomos kur ai nuk ka...

JUSUF EFENDI TABAKU (1797 – 1904)

0
JUSUF EFENDI TABAKU (1797 – 1904) NJË JETË NË TRE SHEKUJ Është i njohur urimi i popullit "U bëfsh 100 vjeç", por për Jusuf Tabakun, me sa...

Thënie të bukura nga Ibën Kajim El Xheuzije

0
• Atij që nuk i bëjnë sytë dobi, as veshët nuk i bëjnë dobi. • Ndërmjet Allahut dhe njeriut ka një perde dhe po ashtu...

6 arsye si të gjesh lumturinë

0
Ekuacioni i lumturisë së vërtetë 1. Do shëndet? = Agjëro! 2. Do ndriçim në fytyrë? = Fal namaz nate! 3. Do relaks? = Lexo Kuran! 4. Do lumturinë?...

3 Llojet e zemrave, e shendoshë e sëmurë dhe e vdekur

0
Për zemrën zakonisht thuhet se është e gjallë ose nuk është e gjallë. Në pajtim me këtë bëhet edhe ndarja e cila thotë se zemra...

3 Shtyllat e adhurimit

0
Shtyllat e adhurimit Adhurimi ka tre shtylla, ato janë: 1- Dashuria. 2- Frika. 3- Shpresa. Ndërsa disa dijetarë të tjerë kanë thënë se ato janë katër: Dashuria, Madhërimi,...

Imagjino sikur unë dhe ti të ishim në këtë ngjarje!

0
Imagjino sikur unë dhe ti të ishim në këtë ngjarje! Dalin në skenë njerëzimi… Të zhveshur, të zbathur… Janë të pluhurosur me dheun e varrit… Të gjithë nxitojnë...