Çfarë duhet t’u ofrojë qyteti i Prishtinës të rinjve

Prishtina mbledh numrin më të madh të të rinjve, por aty mungojnë hapësirat e mjaftueshme për rekreacion, si dhe salla sportive, parqe, biblioteka me kushte më të mira.

Kështu u shprehën të anketuarit për rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë.

Artikulli paraprakSholtes: Dialogut Kosovë-Serbi duhet t’i vijë fundi
Artikulli vijuesVotat me kusht, ja kush po prinë në Prishtinë