Dëshmi që në Haxh shkon ai që don e jo ai që ka…

0
541

Deshmi qe ne Haxh shkon ai qe don e jo ai qe ka…

Ky vëllau është Erkani i cili ka kryer Haxhin dhe ka rrëfyer se vazhdimisht ka bërë dua që Allahu ta ketë mysafirë në Haxh dhe duaja i është pranu duke i ardhur ftesa për Haxh pa pasur asnjë mendim deri atë moment se do shkoj në Haxh.